Amazon Quiz Answers - Today's Answers LG W30 Pro Quiz

Amazon Quiz Answers
Daily 8-12 Answers

Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Today's Answers Of Amazon 11th December Quiz

Amazon Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Solution or Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today - Hii dosto, mujhe aasha hai ki ap hamare recharge offers, payTM cashback offer ka benefit le rahe hai, jinhe hmm regular apne Telegram channel or website per post krte rehte hai...



• Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Today's Answers Of Amazon 11th December Quiz

Amazon me Quiz Daily 8-12 bje tk hota hai. Or hamne apko iss quiz ke correct answers diye hue hai. Ye totally luck per based hai, or agr hum select ho gaye to hum free amazon pay balance or free gadgets jit sakte hai.

Today's Amazon Quiz Time 

• Today's Quiz - Amazon LG W30 Pro Quiz
• Today's Prize - Free LG W30 Pro SmartPhone
• Time - 8AM - 12PM 
• Date - 11th December 2019
• Number Of Winners - 1
• Winner List Will Declare On - 31st December 2019


How To Play Amazon Quiz Time Daily ?


1. Ye Ek amazon app only Quiz hai - isliye apko amazon app download karna padega play store se.

2. Ab amazon app ko open karo or usme apne account me login kare.

3. Home screen per Scroll down (niche jaye) kare or “Amazon Quiz Time Daily Quiz” ka banner dikhai dega.

4. Banner per click kare or start per click kare jisse quiz start ho gayegi.

5. Ab daily quiz me 5 questions puche jate hai or apko inn sab ke correct answers dene hote hai.


6. After in sab ke sahi answers dene ke baad ap Lucky Draw Of Daily Quoz Amazon Quiz Time Quiz Winners me select ho jaoge.

7. Kuch hi winner select kiye jate hai daily to me apko recommend karungs ki aap is quiz me participate karte raho.... Apke luck ke base per ap kuch jit sakte ho...
_________________________________________________

Amazon Today’s Quiz Answers – Win LG W30 Pro Phone | 11th December 2019

Ques 1. The Yucca Brevifolia grows from Southern California to Utah in USA. What is the common name of this tree, familiar to music fans? (Hint : U2's upcoming concert in Mumbai and one of their albums is named after this tree)

Answer:- Joshua Tree

Ques 2. Whose record did Virat Kohli break for most Test victories as captain outside India in August 2019?

Answer:- Saurav Ganguli

Ques 3. Aarey forest is located in which city of India?

Answer:- Mumbai

Ques 4. What animal is 'Bing Dwen Dwen', the official mascot for the 2022 Beijing Winter Olympics?

Answer:- Gaint Panda

Ques 5. His real name is Óscar Gutiérrez. He is a WWE super-star who always wears a mask. His famous finishing move is the 619 (Fun fact: He named it 619 based on the area code of his hometown in California). He celebrates his birthday today. Who are we talking about?

Answer:- Rey Mysterio

______________________________________________

Amazon Today’s Quiz Answers – Win Canon M200 Mirrorless Camera  | 10th December 2019

Question 1 :- The upcoming Salman Khan starrer Dabangg 3 stars the daughter of which of these Bollywood directors?
Ans-  Mahesh Manjrekar
Question 2 :- Oprah Winfrey has globophobia and didn’t enjoy one of her birthday parties because of this. What is globophobia the fear of?
Ans- Baloons
Question 3 :- In which country did the Indian cricket team register their first ever Test series win in early 2019?
Ans-  Australia
Question 4 :- Shawn Carter born on December 4th is hip-hop’s first billionaire as per Forbes. By what name is he better known in the music industry and around the world?
Anns-  Jay Z
Question 5 :- Which country has announced plans of moving its capital from its richest island Java to an unnamed city in Borneo?
Ans-  Indonesia

________________________________________________

Amazon Today’s Quiz Answers – Win ₹15000 Pay Balance  | 9th December 2019


Ques1. As per a recent Amazon original web series, what is the name of the wedding planning agency run by Karan Mehra and Tara Khanna?
Ans-  Made In Heaven
Ques 2. Which of these is a nationwide initiative to immunize children and pregnant women against eight vaccine-preventable diseases?
Ans- Indradhanush
Ques 3. Abiy Ahmed, the recipient of the 2019 Nobel Prize for Peace is the Prime Minister of which country?
Ans- Ethiopia
Ques4. If a blacksmith works with iron, what does a redsmith work with?
Anns- Copper
Ques 5.  Motifs of which of these appear on the new 50 rupee notes issued by RBI?
Ans- Stone Chariot of Hampi


________________________________________________

Amazon Today’s Quiz Answers – Win Poco F1  | 8th December 2019


Ques 1. - Anjali Chand who recently took the best T20I bowling figures (6 wickets for 0 runs) of all time at the South Asian Games, represents which country?
Answer – Nepal
Ques 2.  – According to the title of a recent book by Amish Tripathi, Ravana is the enemy of which place?
Answer – Aryavarta
Ques 3.  – Which of these word(s), in focus due to several campaigns by activists, has been declared the Oxford Word of the year 2019?
Answer –  Climate Emmergency
Ques 4. – Which mythical animal features on the flags of both Bhutan and Wales?
Answer – Dragon
Ques 5. – The recent international badminton tournament held at Lucknow from 26th November- 1st December is named after which sportsperson?
Answer – Syed Modi


________________________________________________
Amazon Today's Quiz Answers - Win Dyson Air Purifier || 7th December 2019

Ques 1. Online application, e-visa, ‘e-MASIHA health facility’ are part of India’s initiative to digitize the process for which pilgrimage?

Answer – HAJ

Ques 2. The first recipient of this award was G.Sankara Kurup from Kerala, the latest recipient Akkitham Achuthan Namboothiri is also from Kerala. Name the award.

Answer – Jnanpith Award

Ques 3. Who is the narrator in the popular television series ‘Young Sheldon’?

Answer – Jim Parsons

Ques 4. Which former Infosys Chairman born on 2nd December is now the President of the New Development Bank of BRICS countries?

Answer – KV Kamath

Ques 5. Samjhauta Express and Thar Express, whose services have recently been suspended, used to run between India and which other country?

Answer – Pakistan

———————————————————————
Amazon Today's Quiz Answers - Win Sony Play Station 4 || 6th December 2019

Ques 1. What is the Name of the India's first ingenuosly built light combat jet?

Answer — Tejas

Ques 2. Which Indian Industrialist Topped the Forbes List of the world's richest sports team owners in 2019? 

Answer — Mukesh Ambani 


Ques 3. Arjun kapoor, would be seen in the role of which of these military figures in a 2019 movie directed by Ashutosh Gowariker? 

Answer — Sadashiv Rao Bhau

Ques 4. Famous For another role, which leader born on 3rd December was India's Minister For food & Agriculture from August 1947 - April 1952?

Answer — Rajender Prasad 

Ques 5. In 2018, the new bank note of which denomination was launched in chocolate brown colour?

Answer — INR10

Read Also

Post a Comment